Monday, January 15, 2007

Jocuri de pe internet


Bumperball


Bumperball este jocul pe care eu am ales sa-l prezint pe blog. Acesta se afla situat pe site-ul www.joace.net si se afla la rubriica "sport". Acest joc este foarte simplu, sunt doua masinute pe un teren asemanator celui de fotbal, cu doua porti si o minge. Scopul fiecarui jucator este sa inscrie cat mai multe goluri adversarului. Dupa fiecare gol mingea se repune de la mijlocul terenului, si un lucru important de precizat este faptul ca terenul nu are aut, astfel marginile sunt facute astfel incat mingea cat si masina condusa sa deflecte in urma impactului cu acestea.

Acest joc poate fi jucat de unul sau doi jucatori, primul jucator foloseste sagetile pentru in fata, in spate, la stanga , la dreapta in ordinea in care si corespund acestea. Al doilea jucator foloseste tastele:W, S, A, D, tot pentru directiile anterioare.Viteza masinii creste cu tinerea apasata a tastei "inainte", in cazul nostru W sau sageata "sus".

Timpul de joc este reglabil, de la doua minute la cinci, zece, chiar cincisprezece minute.Cel care inscrie cele mai multe goluri castiga.Se poate da gol prin lovirea mingei cu masina, in functie de impact mingea va lua o anumita viteza.

Acesta este jocul pe care vi-l prezint azi, sper sa va placa si va indemn sa incercati si voi, este un joc potrivit pentru a inlatura plictiseala si poate chiar de a va aduce un zambet pe buze.

No comments: